Cursuri online

free-online-courses.jpg
Stimați colegi,

Prin  Hotărârea nr. 30 din data de  21.11.2019, Consiliului Național a reglementat modul de organizare și desfășurare a cursurilor de educație medicală continuă organizate de către Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, stabilind astfel principiile fundamentale ale acestora: gratuitatea, incluziunea, abordarea interactivă în ceea ce privește accesul și nivelul calității serviciilor educaționale oferite.

Astfel, vă anunțăm că începând cu data de 20.05.2020, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România a lansat 20 de noi cursuri pe platforma națională de cursuri online. Acestea sunt disponibile gratuit pentru toți membrii organizației și întreg portofoliul de cursuri online poate fi accesat la adresa http://emc.oamr.ro.

Interfața facilă de acces și utilizare a platformei de cursuri de către utilizatori, asigurarea suportului tehnic permanent și diversitatea temelor cursurilor au fost în centrul preocupărilor organizației noastre și în conceptul de funcționare al platformei naționale de cursuri, OAMGMAMR respectându-și astfel angajamentul de a facilita și sprijini procesul de instruire și pregătire profesională a asistenților medicali și moașelor, punând la dispoziția acestora, mijloace digitale moderne, gratuite și care respectă exigențele de instruire existente la nivelul Uniunii Europene cu privire la educația medicală continuă a corpului profesional al asistenților medicali și moașelor din România.

Aspecte importante referitoare la desfășurea cursurilor și creditele EMC:

  • Cursurile trebuie finalizate în 30 de zile de data înscrierii. Se afișează în cadrul fiecărui curs un cronometru care arată fiecărui cursant cât timp mai are la dispoziție și, de asemenea, există un istoric detaliat cu privire la fiecare cont în parte.
  • După data de 10 iunie, creditele EMC vor fi introduse automat, săptămânal în Registrul Unic Național al Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Nu este necesar să introduceți dvs. creditele în Registru. Acestea vor fi trecute automat, pentru a nu se dubla creditele ulterior.
  • Fiecare certificat de absolvire eliberat are o serie unică care poate fi verificată în timp real cu ajutorul acestui link: https://emc.oamr.ro/mod/customcert/verify_certificate.php .

Pentru mai multe informații, atașăm acestui email instrucțiunile de conectare la platforma de cursuri online pe care le puteți afișa și în filială, împreună cu un ghid de utilizare a acesteia adresat operatorilor OAMGMAMR și lectorilor. De asemenea, pentru orice fel de întrebare din partea colegilor din filialele cu privire la platforma de cursuri online, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0752 22 11 88 sau email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Cu stimă,

Echipa OAMGMAMR